Добре дошли в нашия магазин!
BGN
  • BGN
  • EUR
  • USD
BG
Продукти

0

Категории

Новини

Дата: 28 Май 2020

Клиент на Техника.БГ спечели телевизор Hisense от играта на Gorenje!

Първите 2 телевизора Hisense от играта на Gorenje "Купи хладилник, вземи телевизор!" вече достигнаха до печелившите участници за месец Април. С радост съобщаваме, че един от тях бе спечелен от клиент на Техника.БГ.

 

 

 

 

Дата: 18 Май 2020

"Най-добра марка за 2020 година": Medisana е удостоена със специалната награда Plus X Award

“Най-добра марка за 2020 година”: Medisana е удостоена със специалната награда Plus X Award в областта на масажиращите уреди

 

Нойс, Германия, 30.04.2020 г. Medisana спечели наградата Plus X „Най-добра марка на 2020 г.“ в областта на масажиращите уреди. Германският лидер на пазара и един от водещите специалисти на пазара за домашно здравеопазване беше наскоро отличен с наградата Plus X. Най-голямата световна награда за иновации в областта на технологиите, спорта и начина на живот се присъжда само веднъж годишно и само няколко компании са удостоени с честта да я получат от реномираното жури от експерти. Предпоставка за спечелването на наградата е продуктите на марката да са събрали най-много награди в една категория в рамките на една година. И така компанията Medisana със седалище в Нойс, има удоволствието да приеме специалната награда Plus X „Най-добра марка на 2020 година“ в категория „Масажни продукти“.

 

 

 

 

 

 

«1»
Страница 1 от 1

Нови продукти

Бюлетин

Абонирай се за нашия онлайн бюлетин и научавайте първи за промоционални и нови продукти.

 

Услуги

 

Връзка с нас

 

Technika.bg

 

Други