Добре дошли в нашия магазин!
BGN
  • BGN
  • EUR
  • USD
Продукти

0

Категории

 "НАЙ-ДОБРА МАРКА ЗА 2020 ГОДИНА": MEDISANA Е УДОСТОЕНА СЪС СПЕЦИАЛНАТА НАГРАДА PLUS X AWARD!

Дата: 2020-05-18

“Най-добра марка за 2020 година”: Medisana е удостоена със специалната награда Plus X Award в областта на масажиращите уреди

 

Нойс, Германия, 30.04.2020 г. Medisana спечели наградата Plus X „Най-добра марка на 2020 г.“ в областта на масажиращите уреди. Германският лидер на пазара и един от водещите специалисти на пазара за домашно здравеопазване беше наскоро отличен с наградата Plus X. Най-голямата световна награда за иновации в областта на технологиите, спорта и начина на живот се присъжда само веднъж годишно и само няколко компании са удостоени с честта да я получат от реномираното жури от експерти. Предпоставка за спечелването на наградата е продуктите на марката да са събрали най-много награди в една категория в рамките на една година. И така компанията Medisana със седалище в Нойс, има удоволствието да приеме специалната награда Plus X „Най-добра марка на 2020 година“ в категория „Масажни продукти“.

 

„Радваме се да приемем тази специална награда от експертното жури, тъй като тя за пореден път потвърждава последователния мениджмънт на марката и иновативната сила на Medisana“, казва Anja Schimmelpfennig, маркетинг директор в Medisana. Мedisana непрекъснато развива иновативни продуктови концепции и непрекъснато разширява областта на масажиращите продути - чрез нови продукти, технологии и материали, а също и чрез навлизане на нови пазари. Марката Мedisana успешно се утвърждава на пазара повече от 35 години, като по този начин демонстрира, че е марка ориентираната към потребителите и продуктовата стратегия е един от решаващите фактори за нейния успех.

 

Наградата Plus X е най-голямата световна награда за иновации в областта на технологиите, спорта и начина на живот, както демонстрира комисията от международни, независими съдии от 80 индустрии, 23 стратегически партньори и над 700 участващи международни марки. Наградите Plus X се присъждат за нови и иновативни технологии, изключителен дизайн и интелигентни, лесни за използване операционни системи. Благодарение на тази концепция, наградата Plus X запазва високата си репутация на надежден печат на одобрение във всички индустрии.

 

Мedisana е един от водещите специалисти на пазара за домашно здравеопазване. Повече от 35 години германската компания се посвещава на здравето на хората с мотото „Вашето здраве в добри ръце“. Мedisana е пионер в тенденцията на мобилния здравен мениджмънт и предлага ориентирани към бъдещето продукти за съвременното ежедневие във все по-разрастващия се мрежи свят. В областта на масажа, базираната в Нойс компания е германският лидер на пазара. Мedisana разработва, предлага на пазара и продава продукти, свързани с мобилното здраве, здравния мониторинг, уелнес, спорта, личните грижи, терапията и „здравите“ домове за потребителите по целия свят, които държат на здравето си.

 

Повече информация  >>>

 

 

 

 

Нови продукти

Бюлетин

Абонирай се за нашия онлайн бюлетин и научавайте първи за промоционални и нови продукти.

 

Услуги

 

Връзка с нас

 

Technika.bg

 

Други